> Prolan Csoport >

Prolan Smart Energy Rendszerház Kft.

Prolan Smart Energy Rendszerház Kft.

Elérhetőségeink:
H-2011 Budakalász,
Szentendrei út 1-3.
Tel.: +36-20/­9-543-100
Fax: +36-26/­540-420

Megközelítés: a Szentendrei HÉV Budakalász Lenfonógyár megállótól keleti irányban 20 méterre van telephelyünk főkapuja.

H-3526 Miskolc, Repülőtéri út 4.
Tel.: +36-20/954-3100Prolan Smart Energy Rendszerház Kft.

A magyar villamos energia ipari beszállítóként már hírnevet szerzett és az okosmérés területén jelentős hazai innovációs potenciállal rendelkező Prolan Irányítástechnikai Zrt. és az IPSOL Rendszerház Kft. stratégiai szövetségre lépett egymással, így alakult meg a Prolan Smart Energy Rendszerház Kft.

A szoros együttműködés célja a két cég eredményeinek összehangolása a forradalmi léptékű növekedés és fejlődés előtt álló okos mérési piacon, amelynek eredményeként egységes fejlett megoldást kínálnak a meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.

A két cég egyesülésével erősíthetjük már meglévő pozíciónkat és vonzó alternatívát kínálhatunk a Smart Metering megoldások piacán – mondja Sörös Ferenc a Prolan Zrt. vezérigazgatója. Eszközeink, megoldásaink és fejlesztési filozófiánk, stratégiánk jól kiegészítik egymást, így széles portfólióval tudjuk megcélozni a hazai mellett a nemzetközi piacokat is.

A Prolan csapatához csatlakozásunk új ajtókat nyit az IPSOL törekvései előtt –folytatja Haddad Richárd az IPSOL Rendszerház Kft. ügyvezetője. A két cég együttműködésével megsokszorozhatjuk erőinket és kiváló magyar mérnöki háttérre építő megoldás szállítójaként vehetjük fel a versenyt multinacionális versenytársainkkal.

Célunk emellett új piaci kapcsolatok létrehozása – teszi hozzá Sörös Ferenc – sikerünk záloga előnyős stratégiai partnerség építésében rejlik, úgy külföldön, mint belföldön.

A jövőben a két cég a műszaki fejlesztések mellett a kereskedelmi és marketing tevékenységét is összehangolja, konferenciákon és kiállításokon már együtt jelenik meg.

Az Ipsol Rendszerház Kft. 2006 óta aktív az energiaszektorhoz kötődő információtechnológia piacán, intelligens és korszerű megoldásokat (Intelligent Power Solution: IPSOL) kínálva partnereinek. Tevékenységünk kiterjed energia audit és energia beszerzés támogatására, Smart Metering megoldások valamint intelligens eszközök közötti kommunikációs csatornák kiépítésére és működtetésére, továbbá tanácsadásra az említett és azokhoz kötődő területeken (Smart Office, GPS, stb…). Mindezek mellett a kutatás-fejlesztésre is nagy hangsúlyt helyezünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink tökéletesítése révén partnereink új igényeit is magas színvonalon szolgálhassunk ki.