Intelligens városgazdálkodási rendszer

A PROLAN intelligens városgazdálkodási rendszerével segít az önkormányzatok számára a fenntartható település kialakításában. Intelligens városgazdálkodási rendszerünk több termékelemünk összeállításából kialakított, testreszabott rendszer.

  • Közvilágítási távmenedzsment rendszerünkkel, az ECLIPSE-el, egy központi térkép alapú felügyeleti rendszert teremtettünk meg, amely a lámpatestek üzemállapota és a fényerő szabályozása mellett lehetőséget kínál egyéb városi igények kiszolgálására is.
  • Járműfedélzeti berendezésünkre építve tervezhetőek és nyomonkövethetőek a szemétszállítási útvonalak, valamint a településüzemeltetés munkáját segítheti, illetve árvízveszélyes települések esetén a helyi beavatkozás számára hatékony segédeszköz.
  • Mérési adatgyűjtő rendszereink lehetővé teszik a közintézményekben a közművek egységes távleolvasását, ennek megfelelő energetikai profil kialakítását, segítve a hatékony gazdálkodást.
  • Számos gyűjtőszenzor rendszerbe kapcsolásával, például forgalomszámlálást, időjárási és légminőségi adatokat gyűjtő szenzorokkal a rendszer kiegészíthető.

Magyarországi, a szakterületen nagy múlttal rendelkező középvállalatként pedig képesek vagyunk rendszereinket, eszközeinket az önkormányzati igényeknek megfelelően alakítani, egyedi megrendeléseknek is eleget tudunk tenni.