Megrendezésre került a 69. Vándorgyűlés konferencia és kiállítás

2023.09.28

A hazai villamosipar legnagyobb rendezvénye a 69. Vándorgyűlés konferencia és kiállítás 2023. szeptember 20-22. között került megrendezésre Siófokon a Hotel Azúrban.

A MEE Vándorgyűlés több évtizede, különböző hazai helyszíneken, évenként megrendezett esemény, amelynek népszerűségét az egyre növekvő résztvevői létszám jellemzi.

A nemzetgazdasági szinten is egyre nagyobb szerephez jutó energetikai fejlesztések kapcsán kiemelt témakörként szerepelt a megújuló energiaforrások rendszerintegrációja. Új megoldások jelentek meg a hosszú távú fejlesztési tervektől, az üzemeltetési eljárásokon át, egészen a valós idejű beavatkozásokig.  

Az ez évi Vándorgyűlés célja nem volt más, mint hogy bemutassa a hazai szereplők gyakorlatait az átalakuló villamos energetikai környezetben.

A siófoki konferencián az a megtiszteltetés érte cégünket, hogy Sörös Ferenc, az igazgatóságunk elnöke vehette át az idei Magyar Elektrotechnikai Egyesület Partneri díját. A kitüntetést Gelencsér Lajos, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elnöke adta át.

„Hosszú évtizedek óta a Vándorgyűlések aktív támogatója, résztvevője mind kiállítóként, mind előadóként. Számos előadással, szakmai cikkel színesítette rendezvényeinket és Elektortechnika lapszámainkat.”

A MEE által odaítélt díj méltó elismerése cégünk elkötelezettségének és szakértelmének a hazai villamos energetikai közösség szolgálatában. Köszönjük a bizalmat!