Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk saját üzleti tevékenységén belül és azon kívül is fontosnak tartja, hogy tegyen a fenntartható környezetért és társadalomért. Ezen célok érdekében több területen is aktív szerepet vállalunk.
Fontos számunkra, hogy kollégáink is rendszeresen és örömmel csatlakoznak a munkaidőn kívül szervezett közcélú tevékenységeinkhez, adománygyűjtésünkhöz, segítő munkánkhoz.
Közcélú tevékenységünk már akkor is széles spektrumot fogott át, amikor a „társadalmi felelősségvállalás” még ismeretlen fogalomnak számított a közéletben: a közterületi hulladékgyűjtéstől a fogyatékossággal élők segítésén, a dunai árvízi védekezésen és kutyamenhelyek támogatásán át a helyi sportélet és a nyugdíjasok programjainak segítését is magában foglalja.
2017 óta a társadalmi felelősségvállalásról, azaz „CSR-ról” stratégiai megközelítéssel gondolkozunk. Figyelmünket a következő generációkra, a gyerekekre fordítjuk. Ennek jegyében iskolai osztályokat látunk vendégül bemutató szakmai napok keretében, támogatjuk pedagógusok erőszakmegelőzés, empátiás képességek fejlesztése terén való képzését, amely kifejezetten kedvező fogadtatásra talált, a helyi oktatási intézményekben hiánypótlónak tekintik. A szakmai napjainkkal célunk, hogy már ebben az életkorban segítsük a gyerekek pályaorientációját. A nagyobbak számára a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút részére adott támogatásunk jelent tanulási lehetőséget, élményt. Az elnyert Családbarát Munkahely címünk ezen tevékenységünk elismerése és megerősítése.

Tevékenységünkről rendszeresen beszámolunk híreink között is.