E-world kiállítás 2024

A PROLAN Zrt. energiamenedzsment értékesítési csapata februárban ismét részt vesz  Németország legnagyobb energia szakkiállításán, az Essenben megrendezésre kerülő E-world expón. A háromnapos esemény az egyik vezető európai energiaipari kiállítás, ahol a villamosenergia-termelés, -kereskedés, -szállítás és a smart technológiák területén dolgozó szakemberek találkozhatnak és megismerhetik a legújabb fejlesztéseket.

2024.01.12

Első Magyar Vasút Meetup rendezvény - a digitalizáció nyomában

A HUNGRAIL és a Magyar Vasút új rendezvénysorozatának első alkalommal a Prolan volt a főszponzora, mely a Magyar Vasút Meetup nevet kapta, és a digitalizáció állt a középpontjában

2023.12.08

Szerethető Munkahelyek 2023

Örömmel értesültünk róla, hogy 2023-ban is elnyertük a Szerethető Munkahelyek Díjat. 1.834 cég nevezett az idei versenybe, és mi is bekerültünk a top 200-ba a szavazatok alapján.

2023.12.01

Digitalizáció - a technológiai megújulás törvényszerűsége

Ha elhisszük a világ legnagyobb e-kereskedelmi vállalata alapítójának mondatait, a digitalizáció nem más, mint az életben maradáshoz szükséges stratégia, legyünk akár haszonélvezői a technológiai fejlődésnek, akár a digitalizáció generátorai.

2023.11.30

Üzleti Etikai Díj 2023

Idén is csak 10 vállalat vehette át az Üzleti Etikai Díjat az üzleti élet egyik legrangosabb elismerését. Az üzleti etikus jelzőt ugyanis örökre adják az alapítók. A díj kötelez arra, hogy példamutató felelősséggel álljanak mindig helyt az üzleti életben. A tisztességes, felelős üzleti magatartás ugyanis egy értékrend, ami évente nem változik.

 

2023.11.24

Magyar Vasút Meetup

A Prolan Zrt. a fő támogatója az első Magyar Vasút Meetup: Railway Digitalization elnevezésű szakmai fórumnak, melynek keretén belül személyesen is meghallgathatják az érdeklődők a vasúti szektor trendjeit, legújabb fejlesztéseit, megoldásait. Fókuszba kerül a vasúti infrastruktúra és a kapcsolódó technológiák digitalizációja.

2023.11.17