Zenés mikulásváró műsorral vártuk a Nagyszakállút

Zenés mikulásváró műsorral vártuk a Nagyszakállút, ahol a gyerekek a Mikulástól vehették át a nekik szóló üzenettel a csomagokat.

2022.12.15

Tizedik alkalommal adták át Az Év Családbarát Vállalata díjat

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gála keretében adták át "Az Év Családbarát Vállalata" díjakat, immár tizedik alkalommal. 2022-ben a Családbarát Vállalat címet összesen 49 vállalat nyerte el.
 

2022.11.24

A PRORIS termékcsalád nyerte el az idei Közlekedési Innovációs Díjat

Negyedik alkalommal adták át a hazai közlekedési szakma csúcselismerésének számító, Közlekedési Innovációs Díjat. Az elismerést a vasútvonalak biztonságát garantáló PRORIS termékcsalád kifejlesztéséért és bevezetéséért ítélte oda a független szakemberekből álló bírálóbizottság Dr. Suba Gergelynek és Pecsérke Tamásnak, cégünk fejlesztési osztályvezetőinek.

2022.11.10

Korszakalkotó termékfejlesztés a vasút biztonságáért

190 mérnökévnyi fejlesztés ér célt a mai nappal – fogalmazott Feldmann Márton, a magyar Prolan Irányítástechnikai Zrt. vasút-automatizálási üzletág-igazgatója, amikor ma széles szakmai körben bemutatta a PRORIS-H vasúti biztosítóberendezés biztonságigazolását.

2022.10.07

5. alkalommal állítottunk ki az InnoTrans kiállításon

5. alkalommal állítottunk ki Berlinben az InnoTrans kiállításon.
Nagy érdeklődés övezte standunkat, ahol a PRORIS biztosítóberendezési termékcsaládunkat ismerhették meg az odalátogatók, valamint a Prolan EnergiaMérő Gateway-ünket.

2022.10.05

Szakmai nyílt nap a Prolanban

Két év kihagyás után újra ProlanFest! Nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket szakmai nyílt napunkon.

2022.09.21