Az idei E-World kiállításon mutattuk be legújabb fejlesztéseinket

Az energetikai ágazat információs platformjaként szolgáló E-world kiállításon gyűlnek össze minden évben Essenben a villamosenergia-termelés, kereskedés, szállítás és a smart technológiák nemzetközi képviselői.

2023.06.07

20 éves a Prolan Elektronikai Gyár

Gyárunk a több, mint 100 éves múltra visszatekintő budapesti telefongyár elektronikai összeszerelő üzemének utóda, amelyet 2003-ban vásároltunk meg és vált Prolan Elektronikai Gyár Kft. néven a Prolan Cégcsoport részévé. Itt készülnek cégcsoportunk sorozatgyártott termékei, illetve kisszériás, biztonságkritikus berendezéseinek elektronikai komponensei egyaránt.

2023.02.23

Az Energiamanagement értékesítési csapata Essenben mutatta be saját fejlesztésű termékeinket

PROLAN Zrt. Energiamanagement értékesítési csapata júniusban, Németország legnagyobb energia- és vízipari ágazati szakkiállításán Essenben az E-World-ön mutatta be saját fejlesztésű termékeinket.

2022.07.14

Bendes Emlékplakettet kapott Szabó Ervin vezérigazgatónk

Bendes Emlékplakettel ismerték el Szabó Ervin vezérigazgatónk villamosenergia-ipari irányítástechnikában végzett 40 éves tevékenységét a 7. Védelmi és Irányítástechnikai fórumon Zalakaroson.

2022.06.15

INNORAIL Magazin

Cégünk fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából az INNORAIL Magazin 2020. évi első számában a Prolan eddigi legjelentősebb mérföldköveiről, az Igazgatóság tagjainak gondolatairól és a Pusztaszabolcs-Dombóvár KÖFi projektről is olvashatnak az érdeklődők.  

2020.10.07

Smart City Tervezői Ankét

December 5-én közel ötven tervező vett részt a Prolanban, a Smart City Tervezői Ankéton és szakmai bemutatón.

2019.12.06