Zenés mikulásváró műsorral vártuk a Nagyszakállút

Zenés mikulásváró műsorral vártuk a Nagyszakállút, ahol a gyerekek a Mikulástól vehették át a nekik szóló üzenettel a csomagokat.

2022.12.15

A PRORIS termékcsalád nyerte el az idei Közlekedési Innovációs Díjat

Negyedik alkalommal adták át a hazai közlekedési szakma csúcselismerésének számító, Közlekedési Innovációs Díjat. Az elismerést a vasútvonalak biztonságát garantáló PRORIS termékcsalád kifejlesztéséért és bevezetéséért ítélte oda a független szakemberekből álló bírálóbizottság Dr. Suba Gergelynek és Pecsérke Tamásnak, cégünk fejlesztési osztályvezetőinek.

2022.11.10

Korszakalkotó termékfejlesztés a vasút biztonságáért

190 mérnökévnyi fejlesztés ér célt a mai nappal – fogalmazott Feldmann Márton, a magyar Prolan Irányítástechnikai Zrt. vasút-automatizálási üzletág-igazgatója, amikor ma széles szakmai körben bemutatta a PRORIS-H vasúti biztosítóberendezés biztonságigazolását.

2022.10.07

5. alkalommal állítottunk ki az InnoTrans kiállításon

5. alkalommal állítottunk ki Berlinben az InnoTrans kiállításon.
Nagy érdeklődés övezte standunkat, ahol a PRORIS biztosítóberendezési termékcsaládunkat ismerhették meg az odalátogatók, valamint a Prolan EnergiaMérő Gateway-ünket.

2022.10.05

InnoTrans kiállítás 2022

Az InnoTrans a közlekedési technológiák vezető nemzetközi szakvására, melynek fő témaköre a vasúti közlekedés. Az esemény a berlini kiállítási területen rendelkezésre álló mind a 42 csarnokot elfoglalja.

2022.09.12

Feldmann Mártont választották meg az Energia Bizottság élére

A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület működési keretein belül megalakult Energia Bizottság élére Feldmann Mártont, a Prolan Zrt. Vasút-automatizálási Üzletágának igazgatóját választották meg.

2022.07.26