Első Magyar Vasút Meetup rendezvény - a digitalizáció nyomában

A HUNGRAIL és a Magyar Vasút új rendezvénysorozatának első alkalommal a Prolan volt a főszponzora, mely a Magyar Vasút Meetup nevet kapta, és a digitalizáció állt a középpontjában

2023.12.08

Digitalizáció - a technológiai megújulás törvényszerűsége

Ha elhisszük a világ legnagyobb e-kereskedelmi vállalata alapítójának mondatait, a digitalizáció nem más, mint az életben maradáshoz szükséges stratégia, legyünk akár haszonélvezői a technológiai fejlődésnek, akár a digitalizáció generátorai.

2023.11.30

Magyar Vasút Meetup

A Prolan Zrt. a fő támogatója az első Magyar Vasút Meetup: Railway Digitalization elnevezésű szakmai fórumnak, melynek keretén belül személyesen is meghallgathatják az érdeklődők a vasúti szektor trendjeit, legújabb fejlesztéseit, megoldásait. Fókuszba kerül a vasúti infrastruktúra és a kapcsolódó technológiák digitalizációja.

2023.11.17

Magyar Vasút konferencia 2023

Az idei Magyar Vasút konferencia negyedik szekciójának témája az energiaválság és klímakrízis volt, ahol Feldmann Márton vezérigazgató-helyettesünk „Energiahatékonyság – csak műszaki kérdés?” címmel tartott előadást.

2023.10.25

PRORIS-E, az elosztott logikájú vasúti elektronikus biztosítóberendezés

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap, Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések pályázati felhívására a Prolan Irányítástechnikai Zrt. konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen, 2018-1.3.1-VKE-2018-00040 pályázati azonosítóval nyújtott be pályázatot az alábbi címmel: Elosztott logikájú vasúti elektronikus biztosítóberendezés fejlesztése.

2023.07.04

UNIFE General Assembly 2023

Az Európai Vasúti Gyártók Szervezete, a UNIFE 2018-ban választotta meg tagjai sorába a Prolan-t. A legfontosabb cél az volt a csatlakozásunkkal, hogy bekapcsolódhassunk az európai vasúti szektor üzleti és politikai információáramlásba. 

2023.06.16