Tizedik alkalommal adták át Az Év Családbarát Vállalata díjat

2022.11.24

Az Év Családbarát Vállalata-díjakat 2015 óta ünnepélyes keretek között adják át a Családbarát vállalat gálán. Céljuk az eseménnyel kettős: egyrészt megünnepelni és a széles nyilvánosságnak megmutatni a Magyarországon működő vállalkozások felelősségvállalását, innovatív ötleteit és elkötelezettségét a munkavállalók, az emberek testi-lelki egészségének megőrzése a családok ügye iránt. Másrészt céljuk megteremteni azt az őszinte, barátságos, de az ügyhöz és alkalomhoz méltó kertet, ahol a nyitott, jövőorientált vállalatvezetők egymással találkozni tudnak, egymástól inspirációt kapnak.

Az Év Családbarát Vállalata-díj birtoklása mára elismert rang, a díjátadó gála kiemelt esemény, a családbarát szemlélet pedig egyre szélesebb körben érték a magyarországi vállalatvezetők körében. A gálán évről évre mintegy 200 vállalatvezetőt, közéleti személyiséget látunk vendégül egyre növekvő médiaérdeklődés mellett.

2022-ben a Családbarát Vállalat címet összesen 49 vállalat nyerte el. Cégünket harmadik alkalommal díjazták, így a Prolan Zrt. is viselheti a Családbarát Vállalat címet.
Büszkék vagyunk a hagyományainkra és a családbarát, támogató kultúránkra. Köszönjük szépen az elismerést!