BIZ-HAT A VASÚTBAN - szakmai konferencia

2021.10.18

Október 14-én igen rangos szakmai konferenciát és rendezvényt tartott a Prolan Zrt. vasút-automatizálási üzletága. Az impozáns Puskás Aréna VIP rendezvénytermében, több mint 150 vasúti szakember jelenlétében, Dr. Homolya Róbert MÁV Zrt. elnök-vezérigazgató, Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, és az európai vasúti szervezet, a UNIFE egyik osztályvezetője is beszédet mondott. A Prolan Zrt. részéről Sörös Ferenc elnöki nyitó gondolatai után Csikós Péter, műszaki igazgató a távvezérlési eredményeinkről, Tóth Péter, biztosítóberendezési főmérnök a biztosítóberendezési fejlesztéseinkről, Feldmann Márton, üzletág-igazgató pedig a vasút előtti kihívásokról és benne a mi szerepünkről beszélt, a Prolan cégcsoport egészét Mráz Dániel vezérigazgató mutatta be.

Eredményeinket öt külön stand volt hivatott képviselni, amelyeken új biztosítóberendezési konfigurátor rendszerünk, mozdonyok energiamérőinek távleolvasó modemje, ipari robotkarok, energia-menedzsment termékpalettánk, üvegházi lámpáink voltak megismerhetőek.  

A digitalizációval segített biztonságra és hatékonyságra utaló, BIZ-HAT A VASÚTBAN című rendezvényünk a kapott visszajelzések és tapasztalatok alapján egyöntetűen nagy sikert aratott, és úgy érezzük, hogy határozottan emelte a Prolan tekintélyét és elismertségét a vasúti szakmában.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményt adott ki az államtitkári beszédről és a Prolan eredményeiről, amely a sajtóban ezen a linken megtalálható.