E-world kiállítás 2024

2024.01.12

A PROLAN Zrt. energiamenedzsment értékesítési csapata februárban ismét részt vesz  Németország legnagyobb energia szakkiállításán, az Essenben megrendezésre kerülő E-world expón. A háromnapos esemény az egyik vezető európai energiaipari kiállítás, ahol a villamosenergia-termelés, -kereskedés, -szállítás és a smart technológiák területén dolgozó szakemberek találkozhatnak és megismerhetik a legújabb fejlesztéseket.

Az idei évben már hatodik alkalommal vesz részt a PROLAN Zrt. a kiállításon, és izgatottan készül a bemutatkozásra. Az energiamenedzsment csoport saját fejlesztésű termékeket mutat be, amelyek innovatív megoldásokat kínálnak az energiaiparban. A standon szakemberek és érdeklődők egyaránt számíthatnak a legfrissebb információkra és bemutatókra.

Az E-world expó lehetőséget teremt arra, hogy a cég képviselői kapcsolatokat építsenek, tapasztalatokat cseréljenek és megosszák a legújabb fejlesztéseiket a szakmai közönséggel. A PROLAN Zrt. csapata izgatottan várja a kiállítás alkalmával érkező látogatókat, és reméljük, hogy a rendezvény hozzájárul a cég további sikeréhez az energiaiparban.

Időpontfoglalás itt: https://www.prolan.hu/de/eworld-registrierung 

 

Termékeink:

https://www.prolan.hu/hu/megoldasok/steuerbox

https://www.prolan.hu/hu/megoldasok/Smartmetering

https://steuerbox.eu/