Időkapszulát helyeztünk el az új épületben

2021.04.14

A Prolan-csoport budakalászi telephelyén egy 1500 m2-es új épület kivitelezési munkái kezdődtek. A készülő alapzatban a vállalatvezetők közreműködésével időkapszulát helyeztünk el. A fém kapszulába Prolan cégismertető, logózott maszk, valamint a vezetők és a kollégák üzenetei kerültek. A létesítendő épületben a Prolan Elektronikai Gyár mellett az Energiamenedzsment üzletág, valamint a gyártás-előkészítés és hardverfejlesztési osztályok kapnak majd helyet.

Az időkapszula a Prolan Zrt. és a Prolan Elektronikai Gyár Kft. vezetőinek közreműködésével került az alapzatba. A kapszulában a cég bemutatása és a vezetők gondolatai mellett a kollégák is üzenhettek a jövő számára. A jelenlegi időszakra, amelyet átélünk, egy cégjelzéses maszk utal. Bízunk benne, hogy az így elhelyezett gondolataink, számunkra fontos idézetek által is maradandó hírt hagyhattunk magunkról a jövő emberének.  

A fotón balról jobbra: Varga Péter, gyártási igazgató; Csikós Péter, műszaki igazgató; Varga Zoltán, a Prolan Elektronikai Gyár Kft. ügyvezető igazgatója; Feldmann Márton, üzletág-igazgató; Szabó Ervin, vezérigazgató; Mráz Dániel, vezérigazgató; Sörös Ferenc, az Igazgatóság elnöke; valamint Várnai György, tanácsadó szerepelnek.

Lássuk, mit is üzentünk a jövőnek!

Fordulj arccal a nap felé: az árnyék mögéd kerül.

Minden útvesztőnek van értelme, csak meg kell találni, hogy mi is az.

 Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, a bátrak vitorlát.

 A szótár az egyetlen hely, ahol az Eredmény megelőzi a Munkát!

 Örülj neki, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esni fog.

 A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csináljuk, ha senki nem látja.

 "Tanuljunk egymástól, hogy minél jobban taníthassunk."

(Eötvös Loránd)

"A jelen sikerei pillanatnyi élményt nyújtanak, tartós örömet a jövőbe vetett hit és az azt alakító kemény munka jelenti. A jövőnkért dolgozni egyszerre jelenti a sikeresség fenntartását, és a következő generációk számára a biztos jelen megteremtését, hogy ne csak mi dédelgessünk nagyra törő álmokat, hanem álmaik megvalósításának lehetősége a mi munkánk által számukra is adott legyen!"

(Feldmann Márton)

Legyen erőd fent hagyni, amit nincs erőd följebb emelni.

(Fodor Ákos)

Megjósolni nem tudjuk a jövőt, de feltalálni képesek vagyunk.

(Gábor Dénes)

Az intelligencia a változáshoz való alkalmazkodóképesség.

(Stephen Hawking)

A nagy elődökhöz nem akkor vagyunk hűek, ha szavaikat ismételgetjük, hanem akkor, ha használjuk gondolataikat és annak segítségével keresünk új utakat.

(Rockenbauer Antal)

"Attól a naptól kezdve, hogy a tudomány nem fizikai jelenségeket fog vizsgálni, nagyobb lesz a fejlődés egy évtized alatt, mint a létezése óta eltelt századok összességében. Az Univerzum valódi természetének megértéséhez energiában, frekvenciában és vibrációban kell gondolkodnunk."

(Nikola Tesla)