INNORAIL Magazin

2020.10.07

Cégünk fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából az INNORAIL Magazin 2020. évi első számában a Prolan eddigi legjelentősebb mérföldköveiről, az Igazgatóság tagjainak gondolatairól és a Pusztaszabolcs-Dombóvár KÖFi projektről is olvashatnak az érdeklődők. A 40. számú vasútvonal 175 km-es szakaszán létesített központi forgalomirányító rendszer eredményeként összesen 19 vasútállomás távvezérlése vált lehetővé két központból.

Legújabb termékünket, s egyben eddigi legnagyobb fejlesztésünket, a PRORIS-H biztosítóberendezést elsőként Gyál állomáson telepítettük, s legalább annyiszor szeretnénk megvalósítani a következő 10-15 évben, ahányszor a villamosiparban a ProField RTU az elmúlt 25 évben hasznosult.

Az energiamenedzsment területén folytatva a rádiófrekvenciás körvezérlő (RKV) sikerét Németországban, új piaci lábat szeretnénk növeszteni a tarifa- és teljesítményvezérlés és a megújuló erőművek hálózati visszatáplálásának szabályozó készülékével, mint új gyártmányunkkal.

Sörös Ferenc az Igazgatóság elnöke abban látja a Prolan sikerének a titkát, hogy „megállás nélkül fejlesztünk, nem félünk a kihívásoktól, tesszük ezt kitartóan, optimistán, elszántan és folyamatos hittel a sikerben. A minőség, a megbízhatóság, partnereink és munkatársaink tisztelete alapértékünk. A folyamatos koncentrációval járó, embert próbáló munkát úgy végezzük, hogy egymásra is odafigyelünk, a cég belső hangulata, szervezeti és munkakultúrája a kezdetektől fogva példaértékű. Az egyedülállóan érdekes munka, a jó munkahelyi légkör, a mindenhol megjelenő segítő szándék adta motiváció társulva tehetséggel, hittel, optimizmussal az alapja a sikernek”.