Ipar Napjai szakkiállítás 2023

2023.05.12

A jövő héten megrendezésre kerülő Ipar Napjai szakkiállításon a Prolan Ipari Automatizálás Kompetenciaközpont is várja az érdeklődőket, ahol a legújabb megoldásainkkal találkozhatnak majd.

A Hungexpo Ipar Napjai rendezvénye Magyarország egyik legjelentősebb üzleti találkozója, ahol az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója bemutatkozik.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget. 

Mi már nagyon készülünk és várunk minden kedves érdeklődőt a standunkon, hogy megismerjék legújabb ipari megoldásainkat!
Standunk: A pavilon, 𝟏𝟎𝟒𝐃𝟐

Az alábbi linken regisztráló vendégeink számára ingyenes belépési utalványt is biztosítunk!
https://eregistrator.hu/6/index.php?r=regisztracio/regi/showform&regisid=66AMH23LU1&lngid=hu&pid=00178293