Ünnepség a Prolan udvarán

2022.06.20

Az új gyárépület és a kutatás-fejlesztési központ felavatását, valamint az Elektronikai Gyár munkatársait köszöntöttük egy kellemes kerti rendezvénnyel Budakalászon, a Prolan telephelyén. Fontos volt számunkra, hogy személyessé tegyük a rendezvényt, így rendelt ételek helyett, mi magunk főztünk.

Az Igazgatóság vendégül látta az Elektronikai Gyár dolgozóit és  nagyon örülünk, hogy a teljes Prolan csapat végre egy telephelyen lehet és teljes egészében összetartozhatunk! A nap folyamán a Prolan munkatársai főzőcsapatokba rendeződve, bográcsokban és grillen - válogatott fogásokkal készültek az ünnepségen résztvevőknek. Pörkölteket, grillezett ételeket, sült húsokat, lángost, palacsintát és még kürtőskalácsot is kóstolhattunk.

Az estebéd és a játékok után a Prolan kollégákból szerveződött - Mi Csoda Buli - zenekar szórakoztatta a jelenlévőket, külön öröm volt számunkra, hogy a telephelyen lévő leányvállalatok kollégai is csatlakoztak a rendezvényhez, így közösen ünnepelhettük meg ezt a mérföldkövet.