Utastájékoztatás

Rendszerünk alkalmas a városi és belföldi közlekedésben, az utasok percrekész menetrendi tájékoztatására, valamint egyéb információ nyújtására, reklámfelületként való hasznosításra.


Eszközeink kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas szerkezeti elemeket tartalmaznak és biztosítani tudjuk a vandálbiztos kivitelt. A tokozás, valamint a kijelző felülete méret és funkcionalitás tekintetében rugalmasan alakítható, az adott szolgáltató műszaki és üzleti elvárásainak, illetve szín- és formatervének megfelelően.


A rendszer elemei lehetnek állomási, várakozó- és megállóhelyi környezetben (peronon, utasközlekedő részeken) saját talapzaton vagy falra erősítve elhelyezett berendezések, illetve járműveken elhelyezett kijelzők (kocsifedélzeti berendezések, ún. KFB). Ez utóbbi közvetlenül is együtt tud működni mozdonyfedélzeti berendezésünkkel (MFB). A megjelenítendő információ központilag menedzselhető, az üzemállapot központilag felügyelhető. Az utastájékoztató berendezések távmenedzselhetősége által biztosítható az adott szolgáltató meglévő üzemviteli rendszereiből érkező adatok folyamatos átvétele, a rendszer integrált és hatékony működtetése.