Prolan elektronika gyár

Gyárunk a több, mint 100 éves múltra visszatekintő budapesti telefongyár elektronikai összeszerelő üzemének utóda, amelyet 2003-ban vásároltunk meg és vált Prolan Elektronikai Gyár Kft. néven a Prolan Cégcsoport részévé. Itt készülnek cégcsoportunk sorozatgyártott termékei, illetve kisszériás, biztonságkritikus berendezéseinek elektronikai komponensei egyaránt. A hazai villamosiparban és a vasúton számos helyen felfedezhető a Prolan emblémája és így a Prolan Elektronikai Gyárban készült termékek: itt készül többek között a vasúti távvezérlést lehetővé tevő Elpult kártyái, a felsővezetéki energia távvezérlés komponensei, a PRORIS biztosítóberendezés kártyái, a mozdony energiamérők kommunikációs egysége, a PEMG2, az éjszakai áram rendszerében kapcsolást végző HKV és RKV, a mérő távleolvasását segítő AMR, a zárlatjelző Z30.

Az Elektronikai Gyár a saját termékeink gyártása mellett szigorú minőségi követelményeknek megfelelő kis- és középszériás elektronikai eszközök bérgyártásával is foglalkozik hazai és multinacionális megrendelők megbízásából egyaránt.

Nyomtatott áramköri lapok szerelését, forrasztását, valamint a kész modulok különféle vizsgálatait professzionális környezetben, megbízóink igényeihez igazodva végezzük. Évszázados múltunk, szakértelmünk, minőségbiztosítási rendszerünk és a Prolan Csoport háttere a minőség és megbízhatóság garanciája.

Gyártó csarnokunk légkondicionált, pormentes, EGB (ESD) környezetet biztosít a nyomtatott áramköri lapok szereléséhez, forrasztásához, valamint a kész modulok különféle vizsgálataihoz.

Szolgáltatások:

  • Beültetés
  • Hullámforrasztás
  • Minőségvizsgálat
  • Egyéb szolgáltatások